неділя, 05 листопада 2023 12:35

Конфлікт військового та поліцейського у Києві: розпочато службову перевірку

Конфлікт військового та поліцейського у Києві: розпочато службову перевірку
У мережі поширили відео конфлікту військового та поліцейського у Києві. Фото: скріншот

Правоохоронці розпочали службову перевірку за фактом конфлікту поліцейського та військового-прикордонника у Києві.

Відео інциденту, що стався вночі 3 листопада у столиці, поширили у мережі. Після цього відреагували у відділі комунікації поліції Києва.

Там повідомили, що під час патрулювання містом наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер військовий, якого жорстоко побили на Одещині

"Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника. Працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу для перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати", - йдеться у повідомленні.

У поліції наголошують, що вже згодом стало відомо, що чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

"Подію зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Керівництвом поліції ініційовано службову перевірку для надання правової оцінки діям учасників інциденту", - зазначили у поліції Києва.

На Одещині побиття військового потрапило на камеру відеоспостереження. На її записі видно, як один чоловік підійшов і вдарив військового кулаком в обличчя, після чого той упав. До нападника підійшли ще троє чоловіків, і вони вчотирьох нахилилися над потерпілим і кілька разів ударили в область голови.

У результаті Юрій Куприч отримав серйозні травми та потрапив до лікарні з переломом шиї та набряком мозку, де був підключений до апарату штучного дихання.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт військового та поліцейського у Києві: розпочато службову перевірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі