середа, 15 вересня 2021 22:21

Колишньому генпрокурору підпалили авто, бо облив водою з калюжі пішохода

Колишньому генпрокурору підпалили авто, бо облив водою з калюжі пішохода
Подія сталася 2016-го, але стало відомо про неї лише зараз. Фото: Facebook / Олег Махніцький

Личаківський районний суд Львова оголосив вирок двом львів'янам, які підпалили автомобіль колишнього генпрокурора України Олега Махніцького.

Випадок стався у липні 2016 року. Реальне ув'язнення їм замінили іспитовими термінами, повідомляють "Тексти".

Одного з засуджених Махніцький на BMW X5 випадково обляпав водою з калюжі на вулиці Зеленій біля клубу "Пікассо". Той запам'ятав номер автомобіля і вирішив помститися.

Наступного дня разом зі знайомим переліз через огорожу паркінгу, розлив бензин на капот BMW X5 і підпалив його. Після цього вони втекли у парк погулянка.

За кілька годин патрульні зауважили двох підозрілих чоловіків на вулиці Шафарика. Ті почали тікати від поліції. Підозрюваних догнали та виявили в одного з них плями бензину на одязі. Тоді ж отримали інформацію про підпал автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція вручила підозру підпалювачу автівки журналіста

Затримані виявились уже раніше судимими. Вони визнали свою вину. Суддя Назар Стрепко призначив іспитовий термін у три роки ініціатору підпалу і 2,5 роки його приятелю.

Унаслідок підпалу отримали пошкодження лише два колеса, збитки відшкодувала страхова компанія.

21 серпня у селі Петропавлівська Борщагівка на Київщині затримали 34-річного будівельника, який підпалив будинок цивільної дружини. А потім хотів розправитись і з поліцейськими, погрожуючи підірвати гранату.

Зараз ви читаєте новину «Колишньому генпрокурору підпалили авто, бо облив водою з калюжі пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі