неділя, 08 січня 2023 16:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Коли Україна вийде на кордони 1991 року та від чого це залежить: у ГУР відповіли

Коли Україна вийде на кордони 1991 року та від чого це залежить: у ГУР відповіли
Представник ГУР Вадим Скібіцький відповів, чи буде тимчасово окупований Мелітополь наступною ціллю ЗСУ. Фото: Corriere della Sera

Збройні сили України зроблять усе можливе, аби завершити війну у поточному році.

Головною метою є вихід до кордонів нашої країни 1991 року. Про це в інтерв'ю Corriere della Sera заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

"Ми будемо намагатися зробити все можливе, щоб досягти завершення війни в цьому році. Це також залежить від того, як розвиватимуться економічні справи в Росії і чи залишатиметься економічний тиск високим", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жалюгідне видовище": у ГУР анонсували кінець стратегічної авіації РФ

Скібіцький зауважив, що це також залежить й від того, чи залишиться міжнародна підтримка України на тому ж рівні, як сьогодні.

Представник ГУР також відповів, чи буде тимчасово окупований Мелітополь наступною ціллю ЗСУ.

"Головною метою, є вихід до кордонів 1991 року, тому так, звичайно, і Мелітополь", – додав він.

Російські окупанти можуть розпочати новий наступ на Запорізьку область.

Водночас, на Харківському напрямку ворог намагатиметься зупинити наш контрнаступ. Про це в інтерв'ю Corriere della Sera розповів представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

За його інформацією, зараз росіяни посилюють тиск на Донеччину. Ще з лютого однією з цілей РФ була повна окупація цього регіону разом із Луганщиною, проте загарбникам це не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Коли Україна вийде на кордони 1991 року та від чого це залежить: у ГУР відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі