субота, 14 січня 2023 17:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Коли РФ кине нових "мобіків" на фронт ‒ західна розвідка розкрила плани Путіна

Коли РФ кине нових "мобіків" на фронт ‒ західна розвідка розкрила плани Путіна
У Росії серйозно готуються до нової мобілізації. Фото: slovoidilo.ua

У Росії планують мобілізувати до війська ще 500 тис. осіб. Кинути їх на фронт хочуть у квітні.

Тоді країна-терорист запланувала новий наступ, повідомляє, посилаючись на західну розвідку, The Times.

За інформацією видання, російський диктатор Володимир Путін може оголосити нову хвилю мобілізації вже найближчими тижнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов: Путін поставив на кін усю Росію

"Якщо рішення буде прийнято протягом кількох тижнів, до квітня, коли зимова багнюка в Україні висохне достатньо для великого наступу, можна буде навчити й відправити на фронт до 500 тисяч додаткових росіян", ‒ йдеться у повідомленні.

За даними західної розвідки, у російських військкоматах вже ведеться серйозна підготовка до мобілізації.

"Кремль провів приватне опитування. Прості росіяни переживають через війну, але вони також не бажають миритися з поразкою", ‒ повідомляє видання.

Країна-терорист Росія, за даними воєнної розвідки України, хоче створити збройні сили чисельністю 2 млн осіб. Під час першої хвилі мобілізації до армії РФ було призвано 300 тис. осіб. Після нетривалої підготовки мобілізованих направляють у зону бойових дій в Україні. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Росія найближчими тижнями оголосить нову хвилю мобілізації. Це потрібно РФ, щоб поповнити війська і кинути їх на війну в Україні, заявив колишній командувач американських військ у Європі, генерал у відставці Бен Годжес.

Зараз ви читаєте новину «Коли РФ кине нових "мобіків" на фронт ‒ західна розвідка розкрила плани Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі