понеділок, 11 квітня 2016 17:47

Київська поліція затримала росіянина, якого розшукував Інтерпол
2

Сьогодні поліція Києва затримала росіянина 46-річного Валерія Носкова. Він кілька років був у міжнародному розшуку. За цей час змінив зовнішність і відбитки пальців. Кілька років жив на території України із підробленим паспортом. Переховувався в Оболонському районі Києва.

Родом із Самарської області Росії, лідер злочинних угрупувань. Має прізвисько "Косий".

"Розшукувався Інтерполом за особливо тяжкі злочини. Його звинувачують у чотирьох розбійних нападах. У тому числі в торгівельному центрі "Шкіра та хутро", що в Росії. Тоді було вбито п'ять людей, трьох поранено. Ще викрадено речей і грошей на суму понад 50 мільйонів рублів. Крім того, група брала участь у двох замовних убивствах", - розповідають у поліції. - Йому також інкримінують тяжкі злочини на території України".

"Затримали розшукуваного іноземця оперативники Департаменту карного розшуку спільно з колегами зі столичного карного розшуку. З огляду на небезпеку для оточуючих, для його затримання було залучено бійців спецпідрозділу", — повідомляють у департаменті комунікації Нацполіції України.

На даний час Носков у СІЗО. Слідчі працюють над питанням передачі затриманого до Росії, де його і судитимуть.

Зараз ви читаєте новину «Київська поліція затримала росіянина, якого розшукував Інтерпол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі