вівторок, 12 квітня 2016 08:19

Кіровоградця, який розчленував хрещеницю, взяли під варту
6

Фото: http://ok.ru/

11 квітня Ленінський районний суд Кіровограда обрав Сергію Шипуліну запобіжний захід — тримання під вартою протягом 60 діб без права внесення застави. Підтримати його у суді ніхто із рідних не прийшов. Сам він наполягав на тому, що потребує медичного обстеження. Йому призначили судово-медичну експертизу.

"За злочин Шипуліну загрожує 15 років в'язниці або довічне ув'язнення. Та якщо його визнають неосудним — потрапить до лікарні", - розповіла Оксана Звенигородська із обласної прокуратури.

Нагадаємо, 7-річну Софію Амандій із Кіровограда убив та розчленував хрещений батько, 39-річний Сергій Шипулін. 8 квітня дівчинка разом із батьками прийшла у гості до хрещеного. Поки дорослі смажили шашлики, дівчинка гралася у дворі.

"Чоловіки сіли за стіл, випили по кілька чарок. Тоді Сергій підвівся з-за столу і вийшов у двір покататися на велосипеді з Софійкою. Потім прийшов з гаража із закривавленими руками. Сказав, що нутрію зарізав. Тим часом дівчинки ніде не було. У поліцію заявили про зникнення дитини. Шипулін сказав рідним, що шукатиме дівчинку на вулиці. Йому повірили і відпустили. Так він утік з місця злочину. А мама стала гукати у дворі. Саме вона знайшла в гаражі пакети з розчленованою дочкою", - розповідає кіровоградка Дарина.

Сергій Шипулін раніше займався бізнесом, справи йшли добре. Він побудував двоповерховий будинок, купив дві машини. Потім настала криза, курс долара пішов вгору, і він все втратив в один момент.

"Працював Сергій охоронцем у охоронній фірмі "Венбест". Кажуть, його підкосило банкрутство бізнесу. Останнім часом його часто бачили під дією наркотиків. А за два тижні до вбивства став дуже нервовим. Часто кричав, зривався на дружину та сина", - додає Дарина.

При обшуку у Шипуліна знайшли блокнот, де він ніби-то уклав угоду із сатаною до 2066 року. Мав убити ще двох дітей, в тому числі свого сина.

Софію Амандій поховають сьогодні, 12 квітня, на місцевому кладовищі.

Читайте також: Водій, який насмерть збив дівчину у Харкові, може вийти під заставу

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградця, який розчленував хрещеницю, взяли під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі