середа, 05 жовтня 2016 10:44

Кількість жертв від підробленої горілки побільшала

Кількість жертв від підробленої горілки побільшала
opohmele.ru

В Україні зареєстрували 96 випадків отруєнь фальсифікованим алкоголем. 49 людей померли.

Про це говорять у прес-службі Головного управління Держпродспоживслужби.

"У Харківській області отруїлися 77 людей, із них 36 осіб померли: у Вовчанскому районі отруїлися 23 особи, з них 13 померли, в Ізюмському районі отруїлися 22 осіб, з них 5 померли, у Харківському районі - отруїлися 16, із них 9 померли, у Борівському районі - отруїлася 1 особа (померла), у Великобурлуцькому районі – 4 особи (померли), у Барвінківському районі - 1 особа отруїлася, у Балаклійському районі - 3 особи отруїлися, у Харкові - зареєстровано отруєння у 2 осіб, у Куп'янському районі – отруїлася 1 особа (померла); у Дворічанському районі – отруїлися 4 особи, з них 3 - померли", - повідомляють у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від алкоголю померли 40 людей

У 23 померлих в організмі виявили метиловий спирт.

Нові випадки отруєння у Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях не зареєстровані: Житомирська область (місто Бердичів): отруїлися – 3 особи, померла 1; Донецька область (місто Лиман): отруїлися – 9 осіб, з них 5 померли; Миколаївська область (Миколаїв): отруїлися та померли - 5 осіб; Луганська область: (місто Рубіжне): отруїлися та померли - 2 особи.

Нагадаємо, що перші випадки отруєння зафіксували 23 вересня у Харківській області. В отруйній горілці виявили метиловий спирт. Організатора виробництва сурогатного алкоголю взяли під варту.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв від підробленої горілки побільшала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі