неділя, 05 листопада 2017 14:50

Кількість затриманих у Москві наближається до 300 осіб

 

У центрі Москви поліція затримала 263 особи.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

"Затримання відбулися в зв'язку з порушеннями громадського порядку у центрі міста. Поліція оглядає чоловіків на Тверській вулиці від Манежноъ площі до станції метро "Тверська". Деяких затримують і ведуть в автозаки. При цьому затримані не несуть ніяких транспарантів і не вигукують гасел", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Москви почались масові затримання

Як повідомляється, у затриманих вилучають "зброю, ножі, засоби індивідуального захисту, кастети та інші заборонені засоби". Крім того, затримання проходили у Санкт-Петербурзі, Краснодарі, Красноярську, Пермі і Ростові-на-Дону, там затримано не менше 20 осіб.

У суботу, 4 листопада, в Москві поліція затримала кілька десятків учасників акції націоналістів Руського маршу, яка мала відбутися в районі Любліно на південному сході Москви, але фактично виявилася зірваною після того, як четверо з п'яти заявників відмовилися від проведення ходи.

"Русский марш" розпочався в двох частинах Москви: в районі Любліно і біля станції метро "Жовтневе поле".

Зараз ви читаєте новину «Кількість затриманих у Москві наближається до 300 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі