четвер, 08 жовтня 2020 14:14

Кидалися з кулаками і душили: рідні пацієнтки побили лікарку, яка приїхала на виклик

Кидалися з кулаками і душили: рідні пацієнтки побили лікарку, яка приїхала на виклик
На лікарку кидалися і душили. Зараз вона в лікарні. Фото: radiotrek.rv.ua

У Запоріжжі стався інцидент. На медиків "швидкої" напали агресивні родичі пацієнтки, до якої приїхали на виклик. Лікарка, яка намагалася надати допомогу іншій людині, зрештою сама опинилася на лікарняному ліжку. Про це повідомляє видання ALEX.UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі померлого пацієнта побили лікарів

Лікарі приїхали на виклик до жінки, в якої була пневмонія. Пацієнтка перестала подавати ознаки життя, а лікарка швидкої допомоги намагалася її реанімувати. Коли їй це не вдалося, розлючені родичі на неї накинулися з кулаками.

"Жінка хворіла 5 днів. Попередньо 30-го числа до неї виїздила швидка допомога - і було діагностовано пневмонію. Жінці пропонували госпіталізацію, але родичі відмовилися", - розповідає Марина Карпова, завідувачка підстанції служби швидкої допомоги Шевченківського району.

За словами медиків, на лікарку кидалися і душили. Зараз вона в лікарні. Рідні померлої жінки довели її до такого стану, адже уникали госпіталізації, та ще й приховували іншу хворобу. Після розтину в жінки, якій надавалася допомога, підтвердилася коронавірусна інфекція, тому бригада, яка там перебувала, двічі піддавалася небезпеці.

Родичі перед лікаркою так і не вибачились. За фактом нападу в поліції відкрили кримінальне провадження.

У Києві чоловік у рясі влаштував погром у медичному закладі. Інцидент стався у міській лікарні №12 на вулиці Підвисоцького. Чоловік розгромив обладнання в палаті, після чого дістав принесені з собою ножиці й ніж, зроблений з викрутки, і почав погрожувати медичному персоналу.

Зараз ви читаєте новину «Кидалися з кулаками і душили: рідні пацієнтки побили лікарку, яка приїхала на виклик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі