четвер, 06 вересня 2018 18:54

Родичі померлого пацієнта побили лікарів

Родичі померлого пацієнта побили лікарів
В Одесі троє чоловік побили лікарів через смерть пацієнта. Фото: Vidhody

В Одесі родичі померлого пацієнта побили чотирьох лікарів.

Інцидент стався у міській лікарні, правоохоронці затримали трьох чоловіків. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Як зазначається, кілька днів тому в лікарню з іншої медустанови перевезли 46-річного чоловіка, життєзабезпечення якого підтримувалося за допомогою штучного апарату легенів. Сьогодні хворий помер в реанімації.

Отримавши повідомлення про смерть чоловіка, обурені родичі накинулися на лікарів і побили їх. Трьох осіб, які завдали тілесних ушкоджень медикам, доставили до відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка померла, бо лікарка у відпустці відмовилася її прийняти

Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події.

"Вирішується питання про надання правової кваліфікації інциденту в лікарні. Крім того, вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за фактом смерті чоловіка за ч. 1 ст. 115 (з позначкою природна смерть) Кримінального кодексу України", – розповіли в поліції.

Раніше, у Дніпрі медики обласної лікарні відмовлялися надавати допомогу чоловікові, який стікав кров'ю. Свої дії лікарі пояснювали тим, що у них немає медикаментів.

Зараз ви читаєте новину «Родичі померлого пацієнта побили лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі