четвер, 03 листопада 2016 18:02

Керівникові ринку кинули у двір гранату та записку із погрозами
4

3 листопада у двір приватного будинку, де проживає один із заступників директора ТОВ "Промтоварний ринок "Сьомий кілометр" кинули гранату та записку із текстом "Задумайся, куди лізеш". Пристрій не вибухнув. Це попередження пов'язують із заявою про безперервний тиск на підприємство з боку рейдерів. Таку заяву прес-служба ринку поширила напередодні.

"Рейдери продовжують дестабілізувати роботу одеського промтоварного ринку "Сьомий кілометр" із метою ускладнити і блокувати роботу ринку. Вони не тільки ініціюють масу судових розглядів з надуманих приводів, але і не гребують відвертою брехнею і перекручуванням фактів, вводячи в оману навіть судові, правоохоронні органи та прокуратуру", - йшлося у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ціль рейдерів - агросектор і нерухомість"

Заступник директора ринку написав заяву в поліцію, тривають оперативні заходи. Адміністрація промтоварного ринку "Сьомий кілометр" заявила, що не допустить протиправних дій стосовно співробітників і самого ринку та продовжить відстоювати свої позиції.

Біля тракторної бригади господарства "Дар" у селі Попасне Новомосковського району Дніпропетровської області трьома пострілами з невстановленої зброї поранили члена самооборони фермерів. Це другий озброєний напад за тиждень із застосуванням вогнепальної зброї, і другий поранений.

Зараз ви читаєте новину «Керівникові ринку кинули у двір гранату та записку із погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі