середа, 15 лютого 2012 10:14

Керчинку, яка благала про допомогу телефоном, знайшли мертвою в очеретах

У Керчі в суботу, 11 лютого, близько 16-17 годин, пропала 21-річна дівчина Анастасія Переверзова. В останній раз Настю бачили в суботу: близько 16 годин вона йшла з дому, збиралася гуляти разом зі своїм хлопцем, Олександром. Через півгодини дівчина повернулася, щось взяла з квартири і сказала, що їй потрібно піти у справах. Потім Настя збиралася поїхати до сестри, яка живе в районі АТС. До сестри Настя не доїхала. На роботу (Анастасія працює медсестрою в школі № 2) не вийшла. У неділю стурбовані родичі звернулися в міліцію.

Останнє, що відомо про Анастасію, - тривожний дзвінок: в суботу ввечері, близько 22.00, Настя зателефонувала своєму хлопцеві на мобільний телефон. За його словами, вона кричала, плакала і кликала на допомогу. З того моменту телефон дівчини був поза зоною досяжності, пише kerch.fm.

Невдовзі керченські правоохоронці між речовим ринком та екстрім-парком виявили тіло 21-річної дівчини. У оперативників була інформація, що останній дзвінок зі свого мобільного телефону вона зробила з цього району міста. Труп був виявлений після розшукових заходів, проведених у цій місцевості.

Зараз на місці працює слідча група. Експерти встановлюють причину смерті дівчини.

Зараз ви читаєте новину «Керчинку, яка благала про допомогу телефоном, знайшли мертвою в очеретах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі