середа, 08 січня 2020 17:23

Катастрофа українського Boeing 737: розшифрування самописців відбуватиметься в Ірані

Катастрофа українського Boeing 737: розшифрування самописців відбуватиметься в Ірані
Іран не віддаватиме бортових самописців Україні. Фото: Mash

Розшифрування даних бортових самописців українського літака Boeing 737, який розбився під Тегераном, відбудеться в Ірані уповноваженими організаціями.

"Чорні ящики в нас, і чинні закони встановлюють правила, де і як їх потрібно розшифровувати. Прямо говориться, що ця робота проводиться уповноваженою державною лабораторією. Це буде зроблено в Ірані", – повідомив начальник департаменту реагування на надзвичайні події Організації авіації Ірану Хасан Резаіфар, передає ISNA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Падіння Boeing-737: батько загиблого бортпровідника чекав на приїзд сина зранку

Агентство Mehr повідомило, що керівник Організації цивільної авіації Ірану Алі Абедзаде також вказав, що Тегеран не планує передавати самописці компанії Boeing або американській стороні.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" опублікувала імена та дати народження пасажирів українського літака Boeing 737-800, що розбився сьогодні вранці поблизу Тегерана. За ними видно, що на борту перебували 28 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Катастрофа українського Boeing 737: розшифрування самописців відбуватиметься в Ірані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі