середа, 08 січня 2020 15:59

Падіння Boeing-737: батько загиблого бортпровідника чекав на приїзд сина зранку

Падіння Boeing-737: батько загиблого бортпровідника чекав на приїзд сина зранку
Родичі загиблих приїхали в аеропорт, щойно дізналися про трагедію. Фото: tsn.ua

В аеропорт "Бориспіль" приїхали родичі загиблих унаслідок аварії Boeing-737 під Тегераном.

Батько старшого бортпровідника Валерій Матьков повідомив, що про трагедію йому сказала донька, яка перебуває в США, заявив в ефірі 112.ua.

В аеропорту чоловік чекав на свого сина Ігоря Матькова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іран відмовився передати компанії Boeing чорні скриньки з українського літака

"Мій син – старший бортпровідник. Подзвонила донька зі Штатів у 06:15, в Америці повідомили, що розбився літак МАУ. Вона питає, куди полетів Ігор. Ми сказали: Тегеран, вранці прилетить. Потім знайшли відео падіння літака", – сказав Валерій Матьков.

За даними телеканалу, рідних загиблих поселили в готель. З ними працюють психологи й медики.

"Бачили до 10 осіб, які сиділи у фоє. Ми знаємо, що це родичі загиблих членів екіпажу. Потім їх посадили в машину і відвезли з готелю. Куди їх відвезли, пресслужба коментувати відмовляється. З усіма родичами працюють психологи й за необхідності медики. Просили коментар у головного психолога служби при аеропорті, але відмовляються коментувати й посилаються на таємницю спілкування зі своїми клієнтами", – йдеться в повідомленні.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" опублікувала імена та дати народження пасажирів українського літака Boeing 737-800, що розбився сьогодні вранці поблизу Тегерана. За ними видно, що на борту перебували 28 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Падіння Boeing-737: батько загиблого бортпровідника чекав на приїзд сина зранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі