пʼятниця, 22 квітня 2022 03:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Кадировці заявили про нібито повне знищення Маріуполя

Кадировці заявили про нібито повне знищення Маріуполя
Чеченські бойовики заявили про знищення Маріуполя. Фото: ua.news

Бійці батальйону глави Чечні Рамзана Кадирова, відкрито визнали, що до їхніх планів не входило "визволення" Маріуполя. Окупанти заявили, що їхнім завданням було знищення міста.

Про це кадировці сказали під час запису відео про нібито повне знищення Маріуполя.

Українські військові з 1 березня перебувають у повному оточенні військ РФ. Попри це бійці не здаються та знищують техніку і піхоту ворога. Найбільше від бойових дій страждають мирні жителі, які стають жертвами бомбардувань.

"Спецоперація зі знищення та зачистки Маріуполя сьогодні, можна сказати, завершена. Вказівку президента країни Володимира Володимировича Путіна виконано. Вказівка Рамзана Ахматовича – наказ виконано", – заявили бойовики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відреагував на заяву Шойгу про повне захоплення Маріуполя

Окупанти також заявили про те, що Маріуполь нібито "цілком зачищений" з боку підприємства "Азовсталь". Проте насправді вони змогли лише підпалити адміністративну будівлю металургійного комбінату.

У частині Маріуполя залишаються українські воїни. "Ситуація складна, погана. Від учора вона не змінилася. Заблоковано цивільних людей. Останнім часом росіяни блокують вивезення. Була пропозиція щодо обміну поранених на поранених", - сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Кадировці заявили про нібито повне знищення Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі