четвер, 05 листопада 2015 11:31

"ІС": Ворог обладнує під Маріуполем нові вогневі позиції

"ІС": Ворог обладнує під Маріуполем нові вогневі позиції
Фото: uapress.info

Російсько-терористичні війська доукомплектовують банду в Тельмановому та облаштовують позиції під Маріуполем.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"На Приморському напрямку відзначається обладнання на передньому краї терористами нових вогневих точок та інженерних споруд (на північ від Саханки аж до Заїченко).

У навчальних "лутугинських таборах" бойовиків спостерігається концентрація бронетехніки (в цілому 32 од. танків і 25 одиниць інших ББМ). Дана техніка перекинута частково з ділянки північніше Луганська, частково - з-під Попасної.

Закінчується доукомплектування тельманівської групи терористів. На Тельманове з боку Амвросіївки і Старобешевого перекинуті 2 МТ-ЛБ і 2 БМП-2", - написав Тимчук.

Про активність бойовиків у районі Маріуполя повідомляють також у штабі АТО. Як зазначалося, у цьому районі противник скупчує особовий склад і веде розвідку під виглядом біженців.

Зараз ви читаєте новину «"ІС": Ворог обладнує під Маріуполем нові вогневі позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі