пʼятниця, 09 вересня 2011 14:58

Спецтема: Війна у Лівії

Інтерпол видав ордер на арешт Каддафі та його сина

Інтерпол видав ордер на арешт Каддафі та його сина

Інтерпол сьогодні видав ордер на арешт скинутого лівійського лідера Муаммара Каддафі, який в даний час ховається від повстанців, що захопили владу .

Крім Каддафі, ордери видано на арешт його сина Сейфа аль-Ісламу, який активно підтримує його боротьбу з повстанцями, і на арешт голови лівійської розвідслужби Абдулли аль-Сенуссі, повідомляє сайт Міжнародної організації кримінальної поліції.

Документ адресований 188 країнам-членам Інтерполу. Як наголошується в заяві генсека організації, "Муаммар Каддафі є злочинцем", який повинен бути арештований і притягнутий до відповідальності за висунутими проти нього звинуваченнями.

"Червоне повідомлення" дозволяє істотно обмежити можливості полковника, Сейфа аль-Іслама і Абдулли аль-Сенуссі з перетинання міжнародних кордонів. Дане розпорядження стане "важливим інструментом, який допоможе визначити їх місцезнаходження і затримати", сподівається Інтерпол.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол видав ордер на арешт Каддафі та його сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі