вівторок, 10 листопада 2015 08:09

Інтенсивність вогню противника різко зростає: у хід ідуть БМП, зенітки і великокаліберні міномети

Інтенсивність вогню противника різко зростає: у хід ідуть БМП, зенітки і великокаліберні міномети
Фото: tsn.ua

Російсько-терористичні війська у понеділок ввечері обстрілювали українських бійців із забороненого озброєння. Тиша зберігалася лише на Луганському напрямку.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, із 18 години вечора терористи 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік позицій сил АТО.

"На Донецькому напрямку вони з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 11 разів обстрілювали Піски, 7 разів - Опитне, 4 рази відкривали вогонь по Мар'їнці, 3 рази - по Авдіївці, 3 рази - по Красногорівці. Зі стрілецької зброї вели вогонь у бік Невельського і Кам'янки, а з озброєння БМП-2 та зенітних установок - по Верхньоторецькому.

На Артемівському напрямку, всупереч Мінським домовленостям, російсько-терористичні найманці двічі відкривали вогонь зі 120-мм мінометів по Попасній та Богуславському.

Крім цього, терористи з гранатометів чотири рази вели прицільний вогонь по наших військових у районі Новгородського та Мар'їнки, а на Маріупольському напрямку по Широкиному застосували не лише гранатомети та стрілецьку зброю, а й заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети", - йдеться у повідомленні.

Як інформує штаб АТО, після 01.05 російські терористи заспокоїлися.

Зараз ви читаєте новину «Інтенсивність вогню противника різко зростає: у хід ідуть БМП, зенітки і великокаліберні міномети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі