пʼятниця, 20 березня 2020 19:12

Іноземець вбив 1-місячну дитину співмешканки

Іноземець вбив 1-місячну дитину співмешканки
У Києві 37-річний чоловік побив до смерті 1-місячну дитину співмешканки. Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

У Києві затримали 37-річного громадянина Грузії, якого підозрюють в умисному вбивстві 1-місячної дитини своєї співмешканки. Він кілька разів ударив немовля по голові, від чого воно померло.

Убивство сталося 19 березня у квартирі одного з будинків у Деснянському районі столиці, повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний батько побив 7-місячну доньку

"Чоловік умисно наніс дитині декілька ударів в область голови, що призвели до виникнення внутрішньочерепної травми, від якої малюк помер", - сказано в повідомленні.

Чоловіку повідомлено про підозру. За рішенням суду він перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

У Херсоні арештували без права на заставу 21-річного Олександра Науменка, якого підозрюють у вбивстві пасинка 2-річного Артема. Встановлено, що чоловік умисно наніс хлопчику численні удари невстановленим предметом в обличчя, голову та в інші частини тіла. Дитина отримала забої головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.

Зараз ви читаєте новину «Іноземець вбив 1-місячну дитину співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі