понеділок, 19 жовтня 2020 14:49

Їхали в пологовий: нові подробиці про загибель вагітної

Їхали в пологовий: нові подробиці про загибель вагітної
На автодорозі Київ-Чоп зіткнулися легковики Volkswagen Passat B6 та Honda Odyssey. Загинула вагітна жінка, ще 3 людей скалічилися. Фото: rv.npu.gov.ua

У поліції підтвердили інформацію, що під час зіткнення Honda і Volkswagen поблизу села Корнин на Рівненщині, загинула вагітна 25-річна жінка. Була на останньому терміні вагітності. Разом із 27-річним чоловіком їхали в пологовий будинок.

Чоловіка із різними тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобове зіткнення на трасі Київ - Чоп: що розповіли в поліції

"Водій автомобіля Honda — 27-річний житель Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем Volkswagen під керуванням 37-річного жителя обласного центру. Внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажирка Volkswagen. Чоловіка у тяжкому стані госпіталізували у реанімаційне відділення, його 32-річну дружину — у травматологію", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюють усі обставини смертельної автопригоди.

Аварія сталася 19 жовтня близько 08:20 на трасі Київ - Чоп неподалік села Корнин Рівненського району. Зіткнулися легковики Volkswagen Passat B6 та Honda Odyssey. Загинула пасажирка останнього. За повідомленням місцевих ЗМІ, вона була вагітною. Ще 2 людей скалічилися.

Зараз ви читаєте новину «Їхали в пологовий: нові подробиці про загибель вагітної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі