середа, 01 квітня 2020 14:22

Хворіла на рак: розповіли про вбиту 16-річну дівчину

Хворіла на  рак: розповіли про вбиту 16-річну дівчину
На Львівщині знайшли вбитими 17-річного хлопця та 16-річну дівчину. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Убита із Золочева на Львівщині 16-річна Анастасія Гетьман була старшою серед трьох дітей матері-одиначки.

Дівчина хворіла на рак. Про це розповів її дядько Павло Богун. Переконаний, його племінницю та її друга викрали.

"Викрали та вбили мою маленьку Настю. У неї ще й ракова пухлина була в матці, не дали нелюди поборотися за життя", - розповів чоловік.

Каже, що поліцейські не проявляли активності в пошуках. Тому його сестра змушена була сама шукати дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготувалися й заманили в ліс: нові подробиці звірячого вбивства підлітків

"Заяву від сестри протягом 48 годин не хотіли приймати. А уповноважена із захисту дітей Оксана Березіна сказала, вона на лікарняному, й кинула трубку. Написала смс, що всі питання - до слідчого. Особисто звертався до депутатів ВРУ та просив, щоб вони направили поліцію працювати. Моя сестра бігала з тими заявами, збирала відеоматеріали викрадення, свідчення, свідків, по заправках, по селах, проводила власне рослідування. Брат із друзями все обшукували. А поліція золочівська протягом 48 годин з моменту викрадення не зробила жодних дій, напевно, хотіли грошей або в них карантин", - додав Павло Богун.

За 16 днів мати Анастасії не була введена в курс справи, каже. Уже коли знайшли тіла, її покликали на місце злочину. Треба провести упізнання, аналізи ДНК, медично-судову експертизу та все провірити.

На Львівщині знайшли мертвими 17-річного хлопця та 16-річну дівчину. Дітей із середини березня вважали зниклими безвісти. Їх убили, а тіла спалили та закопали в лісосмузі. Підозрюваних затримали. Це 18- та 19-річний наркоторговці.

Зараз ви читаєте новину «Хворіла на рак: розповіли про вбиту 16-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі