понеділок, 02 січня 2023 11:33

"Хотів пива" ‒ на Дніпропетровщині московський піп напав на чоловіків

 

Незвична бійка трапилася у селищі Слобожанське на Дніпропетровщині.

Там служитель церкви Московського патріархату накинувся з кулаками на чоловіків. Відео інциденту поширюють місцеві Telegram-канали.

Зазначається, що кадри бійки надіслали підписники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ навідалася до структур російської церкви у Кривому Розі

Про причини суперечки не повідомляють, але видно, що "батюшка" у не зовсім адекватному стані. Автори відео розповіли, що священнослужитель "хотів пива".

"П'яний батюшка запропонував нам випити наше ж пиво. Ну, а далі концерт видно на відео. Можна було рясу не знімати, маленьких хлопчиків поряд немає", ‒ йдеться у дописі.

На відео видно, як після "дискусії" піп зайшов на церковне подвір'я.

78% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність Російської православної церкви в Україні. Більшість переконані, що ця церква має бути повністю заборонена в Україні. Про це свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології. 54% вважають, що цю церкву треба повністю заборонити.

Служителі Російської православної церкви в Україні мають офіційно відхреститися від РПЦ. І сказати, що президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін – Сатана. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «"Хотів пива" ‒ на Дніпропетровщині московський піп напав на чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі