неділя, 21 серпня 2022 10:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Хотіла втекти від "русского мира": в евакуаційній колоні загинула жінка

Хотіла втекти від "русского мира": в евакуаційній колоні загинула жінка
В евакуаційній колоні до Запоріжжя загинула жінка. Фото: lb.ua

Російські окупанти, які не пропускають евакуаційні колони із захоплених територій до Запоріжжя впродовж кількох днів, забрали ще одне життя.

У неділю, 21 серпня, у черзі автомобілів у Василівці загинула жінка. Вона разом з майже 4 тис. людей намагалася виїхати з окупації на підконтрольну Україні територію. Однак не витримала очікування в "нелюдяних умовах, які ворог створив на своїх блокпостах". Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли житловий квартал Мелітополя, є поранені

"Кількість смертей, які зафіксували в евакуаційних колонах, вже перевищила 10. Проте окупантів це не бентежить – щодня вони знущаються з наших людей, які бажають втекти від "русского мира". Не пробачимо жодної смерті й скаліченої долі", – написав він.

У ніч проти 20 серпня потужні вибухи в тимчасово захопленому окупантами Мелітополі в Запорізькій оласті чуло все місто. Збройні сили України відпрацювали російську військову базу, яку окупанти вже вкотре намагаються відновити в районі аеродрому.

Російські окупанти й колаборанти евакуюють свої родини з тимчасово захопленого Мелітополя.

Натомість у тимчасово захопленому місті російські окупанти мінують теплотраси й котельні, щоб улаштувати диверсії.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла втекти від "русского мира": в евакуаційній колоні загинула жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі