понеділок, 11 серпня 2014 15:01

Хмельниччани вимагають скасувати концерти Ані Лорак

Хмельниччани вимагають скасувати концерти Ані Лорак

Хмельницька Рада "Майдану" вимагає заборонити всі концерти Ані Лорак. Їх підтримують і звичайні городяни. Організатори концерту впевнені, що заходу не буде – на 90%.

Громадські організації і звичайні хмельниччани виступають за заборону концертів Ані Лорак. Відповідне звернення активісти направили голові ОДА Івану Гончару та міському голові Сергію Мельнику.

"Враховуючи, щонайменше, не патріотичну позицію співачки Ані Лорак(Кароліни Куєк) щодо анексії Росією АР Крим і сепаратистських дій на Сході України та з метою не допущення дестабілізації суспільно-політичної ситуації на Хмельниччині і у місті Хмельницькому зокрема, Рада ГО Хмельницький майдан вимагає заборонити на теренах Хмельницької області, в тому числі місті Хмельницькому, проведення будь-яких розважально-культурних заходів за участю співачки Ані Лорак", - йдеться у зверненні.

Концерт співачки заплановано на 17 вересня.

Організатори запевняють, що концерту таки не буде.

"Наразі йдуть переговори, оцінюється вся ситуація. Але на 90% впевнений, що концерту не буде. Остаточна інформація буде згодом. Всі гроші за викуплені квитки обов'язково повернемо", - запевнив організатор Владислав.

У касі філармонії, де має відбуватися концерт, кажуть, що значну частину квитків уже продали. Однак на залишок попит різко зменшився.

Нагадаємо, в ніч на 4 серпня на концерті Ані Лорак в Одесі близько 100 протестувальників влаштували сутички з міліцією. Були затримані троє найбільш активних учасників. Згодом проти міліціонерів, що побили протестувальників, відкрили кримінальні провадження.

Зараз ви читаєте новину «Хмельниччани вимагають скасувати концерти Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі