четвер, 22 листопада 2012 07:30

ХАМАС продовжує обстрілювати Ізраїль

ХАМАС продовжує обстрілювати Ізраїль
ФОТО: rian.com.ua

Бойовики ХАМАС продовжили ракетний обстріл південних територій Ізраїлю після набрання чинності перемир'я, повідомляє в четвер британська телерадіомовна корпорація Бі-бі-сі з посиланням на ізраїльське радіо.

При обстрілі, як наголошується, ніхто не постраждав.

Перемир'я між Ізраїлем і палестинським рухом ХАМАС набула чинності ввечері в середу.

Міністр закордонних справ Мухаммед Каміль Амр оголосив в середу про те, що Ізраїль та контролює сектор Газа рух ХАМАС досягли угоди про перемир'я, чому передували серйозні зусилля всіх зацікавлених сторін.

"Ці зусилля вилилися в необхідність припинити вогонь, зупинити кровопролиття останніх днів і відновити спокій", - сказав М. К. Амр на прес-конференції в Каїрі.

Перемир'я набула чинності в 21:00 за місцевим часом (23:00 мск)

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху підтвердив досягнення домовленості про припинення вогню між сторонами. Міністр оборони Ізраїлю Ехуд Барак в той же час попередив, що Ізраїль зробить ще більш серйозні заходи, ніж раніше, якщо ХАМАС порушить умови перемир'я.

Ізраїль з 14 листопада зробив серію масованих авіанальотів на сектор Газа у відповідь на ракетний обстріл бойовиками руху ХАМАС ізраїльської території.

В результаті в палестинському анклаві загинули близько 150 осіб, включаючи жінок і дітей, більше 1 тис. осіб отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «ХАМАС продовжує обстрілювати Ізраїль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі