вівторок, 19 грудня 2023 07:42

ГУР повідомило про стан дружини Буданова після отруєння

ГУР повідомило про стан дружини Буданова після отруєння
Стан дружини Кирила Буданова і отруєних співробітників ГУР прийнятний, але вони продовжують лікування. Фото: Elle

Дружина начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова Маріанна і декілька українських розвідників, яких отруїли важкими металами, перебувають у задовільному стані, але продовжують лікування.

ГУР після цього отруєння вжило всіх необхідних заходів, заявив представник української розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Самопочуття прийнятне. Лікування триває. Шпиталізація закінчилася. Це тривалий курс лікування. Лікарі вчасно помітили та запобігли можливим поганим наслідкам", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія оголосила Буданова в розшук - ГУР відреагувало

Після отруєння у ГУР було вжито додаткових безпекових заходів. Всі необхідні дії і висновки зроблені, додав Юсов.

"Що стосується розслідування. Це не швидкий процес. Як тільки будуть результати, про які можна буде повідомити суспільству, це буде зроблено", - пояснив він.

28 листопада Юсов підтвердив повідомлення ЗМІ, що Маріанну Буданову отруїли важкими металами через їжу. Її курс лікування вже закінчується, наступні кілька тижнів вона буде на спостереженні, сказав тоді представник ГУР.

Зараз ви читаєте новину «ГУР повідомило про стан дружини Буданова після отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі