четвер, 23 лютого 2023 18:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Гуменюк прокоментувала "бавовну" в Маріуполі і пояснила, що це означає для ЗСУ

Гуменюк прокоментувала "бавовну" в Маріуполі і пояснила, що це означає для ЗСУ
Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони "Південь" Наталія Гуменюк прокоментувала вибухи у Маріуполі. Фото: lb.ua

Напрямок Маріуполя більше не є абсолютно недосяжним для українських захисників.

Причиною цьому стала низка вибухів в окупованому місті 23 лютого. Про це в ефірі телемарафону заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони "Південь" Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі знову "бавовна" – що відомо

"На даному етапі ми можемо тільки констатувати, що віддаленість це дуже відносне поняття. Те, що вважається настільки віддаленим, що недосяжне, не завжди таким є. Напрямок Маріуполя вже не є для нас абсолютно недосяжним", – зазначила вона.

Гуменюк додала, що у Чорному морі наразі перебуває чотири кораблі Росії, серед яких немає ракетоносіїв.

У тимчасово захопленому росіянами Маріуполі 23 лютого знову пролунали потужні вибухи.

Окупанти відразу ж повідомили про нібито роботу ППО, але місцеві жителі підтверджують влучання. Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Перший вибух було чути близько 11:00. Потім пролунало ще два. За його інформацію, є два влучання по закритий території ММК ім. Ілліча в районі виправної колонії.

Після вибухів росіяни підняли в небо авіацію.

Зараз ви читаєте новину «Гуменюк прокоментувала "бавовну" в Маріуполі і пояснила, що це означає для ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі