понеділок, 26 червня 2017 13:48

Грабіжники підірвали банкомат

26 червня близько 2.30 у селищі Високий на Харківщині біля магазину "Сімейний" на вул. Трудова троє чоловіків підірвали банкомат і викрали гроші. Про це повідомили у прес-службі поліції.

"До поліції надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції "Жовтнева". Він розповів, що біля магазину троє невідомих в камуфляжній формі невстановленим вибуховим пристроєм пошкодили банкомат та вкрали гроші", - йдеться в повідомленні.

Автор: Поліція Харківщини
  Троє чоловіків підірвали банкомат та викрали 434 тис. грн
Троє чоловіків підірвали банкомат та викрали 434 тис. грн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі пограбували банкомат

Злочинці забрали касети з купюрами номіналом 50 гривень і 200. Загальна сума викраденого з аппарата 434 тис. грн. Про це повідомив керівник прес-офісу "ПриватБанку" в Харківській області Олег Калашников, передає newsroom.kh.ua.

"Касету з купюрами номіналом 500 гривень злочинці не забрали", - сказав Калашников.

За попередніми даними, троє чоловіків заповнили банкомат вибуховою газо-повітряною сумішшю і підірвали його. Крім того, на місці НП виявлений фрагмент запала від гранати, а за 20 метрів - димова шашка військового зразка без маркування.

"Затримати злочинців по гарячих слідах не вдалося в тому числі і тому, що група швидкого реагування охоронної компанії приїхала на місце події з запізненням", - підкреслив Калашніков.

Банкомат відновленню не підлягає. Повний збиток, нанесений фінустанові, ще встановлюється.

Автор: Поліція Харківщини
  Троє чоловіків підірвали банкомат та викрали 434 тис. грн
Троє чоловіків підірвали банкомат та викрали 434 тис. грн

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження. Грабіжникам загрожує до 8 років в'язниці.

У Тернополі із банкомату одного з банків, який знаходиться у приміщенні торгового центру, невідомий викрав 452 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники підірвали банкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі