понеділок, 08 серпня 2016 12:26

Грабіжник загубив паспорт на місці злочину

Грабіжник загубив паспорт на місці злочину

Чернівчанка зламала руку, наздоганяючи крадія, який заліз до її квартири та вкрав мобільні телефони. А він загубив на місці злочину паспорт. Марія живе на другому поверсі багатоповерхівки, що на вулиці Головній. У помешканні було спекотно, тому жінка вирішила відчинити вхідні двері в квартиру. Злодій скористався моментом і зайшов до квартири, ідеться в сюжеті ТРК "Чернівці".

"Почула, що коридором хтось ходить, подумала, що син прийшов, а побачила іншу людину", – розповідає потерпіла.

Злодій кинувся тікати, Марія погналася за ним, проте перечепилася, впала і зламала руку. Грабіжнику також не пощастило, тікаючи, він загубив паспорт. Тому правоохоронці швидко знайшли зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тролейбус протягнув по дорозі пенсіонера

"Його знайшли на автобусній зупинці в місті Сторожинець. Речові докази вилучили, він в скоєному розкаюється. Він раніше судимий і по ньому є ще одне кримінальне провадження – незаконне проникнення до житла", – розповів в. о. начальника Шевченківського відділення поліції Ігор Параскинюк.

Злочинцю загрожує до 4 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник загубив паспорт на місці злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі