середа, 16 березня 2022 14:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Говоріть про Маріуполь - заступник командира полку "Азов" звернувся до світу

Говоріть про Маріуполь - заступник командира полку "Азов" звернувся до світу
Трагедію Маріуполя не повинні забути. Фото: "Азов"

Заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар закликав підтримати блокований Маріуполь.

Про це він сказав у зверненні.

"Я закликаю всіх, кому не байдужа доля Маріуполя - тих, хто виїхав з міста і чиї близькі і друзі лишилися тут. Хто народився в цій приморській фортеці і хто знав Маріуполь до його нищення російською ордою: якщо не в ваших силах тримати зброю в руках або ви не б'єтеся на інших фронтах України - виходьте, в якому місті чи в якій країні ви б не знаходились - виходьте на вулиці з меседжем "Маріуполь - це Україна!" - сказав він.

Потрібно, щоб усі знали про долю Маріуполя. Щоб світ не змирився з його знищенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже на місці: тисячі автомобілів з людьми покинули Маріуполь

"Ви можете вплинути на ситуацію і на вашій совісті буде мовчання! Щодня захисники міста, перебуваючи в повному оточенні, мужньо та самовіддано б'ють ворога, знищують техніку, знищують генералів, офіцерів, солдатів РФ та просто зрадників Батьківщини. Якщо ви не серед нас зі зброєю в руках - озбройтеся словом і дійте", - сказав Паламар.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Говоріть про Маріуполь - заступник командира полку "Азов" звернувся до світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі