понеділок, 13 лютого 2012 20:28

Головного архітектора Ялти засудили до трьох років умовно

Головного архітектора Ялти засудили до трьох років умовно

Алуштинський міський суд засудив колишнього головного архітектора Ялти Володимира Приступу за незаконне узгодження виділення 3 га землі на Південному березі Криму до трьох років ув'язнення, звільнивши його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік.

Як повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури автономії, за результатами судового слідства екс-архітектор визнаний винним у незаконному узгодженні відведення 3 га землі в районі Поляни казок, чим було завдано збитків на суму 9,9 млн грн.

За цей злочин суд засудив колишнього головного архітектора Ялти до трьох років ув'язнення, звільнивши його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік. Також, за рішенням суду протягом півтора року підсудний не зможе обіймати керівні посади в органах архітектури.

"Інші епізоди злочинної діяльності виключені судом з обвинувачення. У зв'язку з неправильним застосуванням кримінального закону та м'якістю призначеного покарання прокуратурою на рішення суду готується апеляція", - відзначили в прес-службі.

Як раніше повідомлялося, кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення стосовно колишнього головного архітектора Ялти Володимира Приступи було порушено кримською прокуратурою 1 лютого 2011 року. 3 лютого він був затриманий. У липні 2011 року прокуратура Криму направила до суду ще одну кримінальну справу стосовно колишнього головного архітектора Ялти за звинуваченням у незаконному узгодженні передачі у власність 9 земельних ділянок на території Великої Ялти.

Зараз ви читаєте новину «Головного архітектора Ялти засудили до трьох років умовно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі