вівторок, 01 березня 2016 09:49

Геращенко розповів про майбутнє чоловіка, який відрізав собаці голову

Геращенко розповів про майбутнє чоловіка, який відрізав собаці голову
Фото: pravdatime.uz.ua

Чоловіка, який гуляв по Ужгороду з відрізаною собачою головою, можуть відправити на психіатричне лікування.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Там по шкуродерові була заведена стаття КК - жорстоке поводження з тваринами. Мачете був вилучений та направлений на експертизу, результати якої очікуються сьогодні.

Якщо експерти визнають цей мачете холодною зброєю (а швидше за все, так і буде), то підозрюваний буде звинувачуватись за ​​статею "Незаконне зберігання і використання холодної зброї"", - написав Геращенко.

За його інформацією, було направлене клопотання про примусову психіатричну експертизу чоловіка на предмет осудності.

"Якщо суд і прокурор підтримає клопотання поліції про проведення такої експертизи, а уповноважений експерт визнає таку особу неосудною і небезпечною для суспільства, то шкуродер за рішенням суду може бути поміщений в психіатричну лікарню для проведення курсу примусового лікування.

Якщо ж суд визнає доводи поліції і прокурора про необхідність примусової психіатричної експертизи непереконливими, то підозрюваний і далі матиме можливість жити серед нормальних людей, так як інкриміновані йому статті кримінального кодексу вважаються легкими і практично виключають його перебування під вартою на період слідства і суду", - додав Геращенко.

Раніше повідомлялося, що в неділю в Ужгороді чоловік привселюдно відрізав собаці голову.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко розповів про майбутнє чоловіка, який відрізав собаці голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі