вівторок, 14 квітня 2015 12:23

Генерали РФ провели з ватажками НЗФ нараду щодо наступу

Генерали РФ провели з ватажками НЗФ нараду щодо наступу
Фото: ZIK/EPA/KONSTANTIN GRISHIN

Генерали російської армії та глави незаконних формувань провели у Горлівці нараду, на якій обговорили план наступу на сили АТО.

Про це повідомив заступник командувача АТО Валентин Федичев, передає прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

"Російські генерали влаштували 9-12 квітня в Горлівці нараду ватажків НЗФ, на якій обговорювався план дій під час підготовлюваного наступу.

Вони продовжують готуватися "ощасливити" жителів мирних міст і сіл Донбасу війною! Ось так на ділі виявляється "російська мораль".

Саме для цього в напрямку до міста Попасна пройшли 3 колони російської військової техніки, по 40-50 машин в кожній.

Саме для цього в Дебальцеве прибула чергова партія військової техніки: до 20 одиниць БТР і 10 танків, а в Брянку прибула колона з 12 танків (розташовані на території рудоремонтного заводу).

Поширювати "моральні російські цінності" в Україні окупанти збираються з використанням російської техніки, яка сьогодні зосереджена: в місті Красний Луч - до 40 одиниць САУ "Гвоздика", до 10 гаубиць Д-30, 5100-мм протитанкових гармат, до 5 самохідних мінометів "Нона"; в селищі Лутугине - до 15 "Гвоздик", до 12 одиниць 152-мм САУ "Мста-Б"", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Генерали РФ провели з ватажками НЗФ нараду щодо наступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі