понеділок, 26 січня 2015 11:59

ФСБ обшукує приміщення кримськотатарського каналу АТR

ФСБ обшукує приміщення кримськотатарського каналу АТR

У Сімферополі російські силовики оточили будівлю кримськотатарського телеканалу АТR та увійшли всередину, триває обшук.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст каналу Шевкет Наматуллаєв.

"Приїхав повний Камаз із силовиками, купа слідчих з ФСБ і Слідчого комітету. Зараз ведуть бесіду з керівництвом. Біля кожного кабінету виставили озброєну людину. Трохи паралізували роботу, але ефір поки йде. Знімати забороняють, погрожують забрати техніку. Дивіться новини о 12 за московським. Швидше за все будуть проводити обшук", - написав журналіст.

За словами журналіста Османа Пашаєва, співробітники ФСБ в супроводі озброєних людей шукають у будівлі кримськотатарською телеканалу АТR відеозаписи від 26-27 лютого 2014 року, коли будівлі Ради міністрів і Верховної Ради Криму були захоплені озброєними людьми в камуфляжі без розпізнавальних знаків.

"Приблизно годину тому на АTR нагрянули спецслужби, проводять обшук, нібито, шукають матеріали з 26-27 лютого 2014 р., хоча ще минулого року всі матеріали канал надав. Погрожують забрати сервер", - пише Пашаєв.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ обшукує приміщення кримськотатарського каналу АТR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі