четвер, 11 липня 2019 18:35

Фермера та його дружину вбив колишній працівник

Фермера та його дружину вбив колишній працівник
Фермера Володимира Новицького та його дружину із села Висунськ Березнегуватського району на Миколаївщині закатував колишній працівник. Фото - ТСН

11 липня на Миколаївщині затримали 44-річного підозрюваного у вбивстві голови фермерського господарства "Шевченко" 71-річного Володимира Новицького і його 64-річної дружини.

Він – колишній працівник загиблого голови фермерського господарства. Раніше працював бухгалтером та в 2013 році був звільнений за махінації з грошима, повідомили у прес-службі прокуратури області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештували чоловіка, який розстріляв подружжя фермерів із 2 рушниць

Затримували ймовірного вбивцю бійці КОРДу. У ході розслідування встановлено, що зловмисник заволодів майном потерпілих – мобільними телефонами, ювелірними виробами і документами. Своїх жертв перед смертю катував, розповіли в поліції.

"У господаря будинку були тяжкі травми голови, а у жінки – ножові поранення грудної клітини та сліди катування. Також відомо, що вона намагалась втекти від злочинця та була вбита кухонним ножем, а домовласник – забитий палицею", - повідомили в поліції.

Підозрюваного доставили в суд, де йому обирають запобіжний захід. Затриманий відмовляється що-небудь говорити і давати будь-які свідчення. За скоєне йому загрожує довічне ув'язнення.

Убивство сталося 15 травня в селі Висунськ Березнегуватського району. Тіла подружжя в будинку виявив їхній син.

Зараз ви читаєте новину «Фермера та його дружину вбив колишній працівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі