четвер, 18 січня 2018 17:12

Фатальне кохання: норвежець убив співмешканку та вистрибнув з вікна
4

В Харкові громадянин Норвегії убив співмешканку та наклав на себе руки
Фото: поліція
В Харкові громадянин Норвегії убив співмешканку та наклав на себе руки
В Харкові громадянин Норвегії убив співмешканку та наклав на себе руки
В Харкові громадянин Норвегії убив співмешканку та наклав на себе руки

Громадянин Норвегії, якого знайшли під будинком на вул. Мироносицькій у Харкові 17 січня, наклав на себе руки.

Перед тим у орендованій квартирі убив свою кохану. Про це в Facebook повідомив начальник ГУ НП України в Харківській області Олег Бех.

"Люди побачили, як з вікна квартири на четвертому поверсі, вистрибнув чоловік. На місці події поліцейські виявили тіло. Оперативно провели поквартирний обхід. З'ясували, що померлий – громадянин іншої країни, йому 51 рік. Кілька місяців тому він винайняв квартиру у цьому будинку", - зазначив Бех.

На момент огляду двері квартири були зачинені зсередини і підперті стільцем. В одній з кімнат квартири поліцейські знайшли тіло жінки з численними ножовими пораненнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вистрибнув з 13 поверху зі словами "Я вам влаштую свято"

"Вікно в кімнаті було відчинене. Експерти припустили, що після скоєння страшного злочину чоловік наклав на себе руки. Речові докази підтвердили первинну версію слідчих - вбивство 40-річної харків'янки скоїв громадянин Норвегії. Як пояснили свідки, вони періодично зустрічалися. Пара систематично вживала спиртні напої, після чого у них виникали сварки. Сусіди підтвердили, що чоловік та жінка завжди досить голосно з'ясовували стосунки", - додав Бех.

За фактом смерті чоловіка та жінки відкриті кримінальні провадження. Досудове розслідування триває.

17 січня о 10:55 на вул. Мироносицькій в Харкові 51-річний громадянин Норвегії випав з вікна будинку, в якому винаймав квартиру. У цій квартирі знайшли труп 40-річної харків'янки із ножовими пораненнями.

Зараз ви читаєте новину «Фатальне кохання: норвежець убив співмешканку та вистрибнув з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі