неділя, 16 березня 2014 13:55

Екстремісти готують провокації в Криму - головнокомандувач ВМС

Екстремісти і незаконні збройні формування можуть вчинити провокації в Криму.

Про це сказано у зверненні головнокомандуючого Військово-Морськими силами України контр-адмірала Сергія Гайдука до жителів Криму і Севастополя.

"Я отримую інформацію про нові можливі провокації. Особливу небезпеку становлять екстремістські, некеровані і неконтрольовані формування. Прикриваючись різними гаслами, вони прагнуть заволодіти зброєю, щоб увергнути Крим у безправ'я і беззаконня", - заявив головнокомандувач.

 

Він закликав керівників місцевих органів влади і загони так званої самооборони до розсудливості і світу.

"Прошу вжити всі заходи для остужения "гарячих голів", не допустити нового витка конфронтації", - написав командувач ВМС.

Він вважає, що вже пройшов етап протестів і ризику військових зіткнень, і зараз настав час примирення, роботи політиків і дипломатів.

"Звертаю увагу військовослужбовців України та Росії на необхідність витримки, розуміння того, що політичні розбіжності вирішуються тільки за столом переговорів. Впевнений: українські і російські воїни не повинні стріляти один в одного", - підкреслив Гайдук.

Він звернувся також до матерів, дружин, сестер та дочок із закликом вберегти Крим від крові братовбивства.

Зараз ви читаєте новину «Екстремісти готують провокації в Криму - головнокомандувач ВМС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі