понеділок, 10 серпня 2015 16:17

Експерт називає ідіотизмом атаки бойовиків біля Старогнатівки

Експерт називає ідіотизмом атаки бойовиків біля Старогнатівки
Фото: uapress.info

Нова атака бойовиків проти сил АТО в районі селища Старогнатівка не піддається логічному поясненню і не приведе до успіху тих, хто воює за так звану "ДНР".

Таку думку висловив військовий експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець, передає "Апостроф".

"У лобову проломити підготовлену оборону механізованої бригади Збройних сил України мотострілковим батальйоном за підтримки 10 танків - ідіотизм", - вважає він.

На думку Машовця, поки рано робити висновки про те, чи є дедалі частіші обстріли з боку бойовиків підготовкою до якоїсь масштабної операції.

Разом із тим він підкреслив, що якщо сили "ДНР" продовжать наступати, то потраплять у ситуацію, аналогічну подіям в Мар'їнці в червні, коли українські військові успішно захистили цей населений пункт і завдали поразки бойовикам.

Як повідомляв журналіст Андрій Цаплієнко, бойовики в районі Старогнатівки спробували піти в контрнаступ, але потрапили під вогонь власної "арти".

Зараз ви читаєте новину «Експерт називає ідіотизмом атаки бойовиків біля Старогнатівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі