пʼятниця, 09 березня 2007 11:25

Екс-дружина Маккартні вимагає за розлучення 10 тисяч фунтів стерлінгів щодня

Дружина знаменитого музиканта сера Пола Маккартні Хізер Міллз згодна на розлучення без подальших судових розглядів, якщо чоловік погодиться виплачувати їй по 10 тисяч фунтів стерлінгів щодня.

За словами Міллз, гроші ці потрібні їй "просто на життя".

Статки колишнього учасника групи "Бітлз", за даними ЗМІ, складає 825 мільйонів фунтів стерлінгів, проте Маккартні запевняє, що насправді ця цифра набагато менша.

Раніше повідомлялося, що Маккартні погодився виплатити своїй колишній дружині 25 мільйонів фунтів стерлінгів відступних в надії покласти край скандалу, що набуває все більш непристойного відтінку, і позбавитися тривалого судового розгляду. Передбачалося, що на ім"я дворічної дочки подружжя Беатріс буде заведено окремий рахунок.

Про розлучення Маккартніа і Міллз оголосили в травні минулого року.

Як стало відомо з документів, що відносяться до шлюборозлучного процесу, Міллз звинуватила колишнього чоловіка, зокрема, в тому, що він різав її склом і штовхав, коли вона була вагітна, повідомляють РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Маккартні вимагає за розлучення 10 тисяч фунтів стерлінгів щодня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі