пʼятниця, 16 грудня 2011 11:53

Двох харків'янок переїхав трамвай, одна з них померла на місці

Двох харків'янок переїхав трамвай, одна з них померла на місці

Відразу двоє пішоходів під трамвай потрапили на Московському проспекті, недалеко від сімнадцятої лікарні

Через трамвайні колії жінки переходили в недозволеному місці. Аварія сталася о пів на п'яту вечора. Водій трамвая - двадцятисемирічна жінка, в "Міськелектротрансі" працює вже близько шести років. Після зіткнення вона в шоковому стані, замість неї про те, як сталася аварія, розповіла водій-наставник, пише АТН.

Тетяна Махоніна, водій-наставник: "Вагон слідував на розворот, вирушив із зупинки, пасажирів у вагоні вже не було, вона почала їхати зі швидкістю 20-25 кілометрів на годину, в районі дерев побачила тінь, почала гальмувати, але наїзду уникнути не вдалося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський трамвай переїхав жінку і зник з місця інциденту

У ДАІ підтверджують - пішоходи переходили через колії в небезпечному місці. Але офіційно причини аварії поки не називають.

Олег Никоненко, ст. інспектор відділу ДАІ м. Харкова: "Встановити швидкість транспортного засобу без використання необхідних приладів неможливо, тому в даний момент проводиться оформлення матеріалів, опитування свідків, очевидців та за результатами додаткових експертиз буде встановлена причина даної події".

Одній з жінок, яка потрапила під трамвай, було сімдесят років, вона померла на місці. Друга, теж похилого віку, з різаними ранами ноги доставлена в лікарню швидкої невідкладної допомоги.


Зараз ви читаєте новину «Двох харків'янок переїхав трамвай, одна з них померла на місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі