понеділок, 13 грудня 2021 16:17

ДТП з Infiniti: 16-річний Харківський летів зі швидкість 180 км/год

ДТП з  Infiniti: 16-річний Харківський летів зі швидкість 180 км/год
У Харкові 16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti вчинив смертельну аварію. Фото: novyny.live

16-річний Микола Харківський, який за кермом Infiniti влаштував смертельну аварію в Харкові, їхав зі швидкістю 180 км/год.

Такі результати автотехнічної експертизи у справі ДТП повідомив у Facebook один із адвокатів потерпілої сторони Ігор Черняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дуже непрості люди: бізнесмен розповів про батьків 16-річного водія Infiniti

"У ході проведення експертизи було встановлено, що на момент зіткнення швидкість автомобіля "Інфініті" під керуванням Миколи Харківського складала 180 км/год", - написав Черняк.

Інші експертизи у справі ще тривають.

26 жовтня в Харкові Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet. Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Щодо батьків Харківського слідчі відкрили два кримінальні провадження .

Психіатрична експертиза визнала Харківського осудним. Він усвідомлював свої дії та міг ними керувати під час ДТП. Ініціатором психіатричної експертизи були слідчі. Загалом у справі проводять приблизно 15 досліджень. Результати є за двома експертизами - психіатричною і генетичною.

Зараз ви читаєте новину «ДТП з Infiniti: 16-річний Харківський летів зі швидкість 180 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі