пʼятниця, 13 серпня 2021 22:09

ДТП із оперативниками: імена загиблих і відео з місця трагедії

ДТП із оперативниками: імена загиблих і відео з місця трагедії
На Одещині в ДТП розбилися троє оперативників. Ще один офіцер скалічився. Фото: od.npu.gov.ua

Уже відомі імена оперативників, які загинули в аварії на Одещині. Це - майор поліції 38-річний Ігор Ольховський, підполковник поліції 45-річний Сергій Маковецький та капітан поліції 26-річний Олександр Братінов. Старшого лейтенанта поліції Віктора Колєтєєва госпіталізували з тяжкими травмами.

Вони поверталися з Ізмаїла, де були у відрядженні, до Одеси, повідомив начальник обласної поліції Олег Бех.

"Четверо оперативників поверталися зі службового відрядження з Ізмаїла до Одеси. В селі Зоря Саратського району автомобіль з'їхав з дороги, врізався в бетонну конструкцію й перекинувся на правий бік. Троє поліцейських загинули на місці. Ще один із важкими травмами в місцевій лікарні", - розповів Бех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель поліцейського на дорозі: нові подробиці й фото

Перед перекиданням автомобіль став вертикально до землі на передні колеса. Водій міг заснути за кермом, розповіли Gazeta.ua очевидці.

"Траса і вулиця жвава. Авто їхало у крайній смузі. І на швидкості полетіло з дороги у правий бік. На місце збіглися люди. Одразу приїхали медики, поліція і рятувальники. Автомобіль поставили на колеса. Поліцейський із переднього пасажирського сидіння і той, що сидів позад нього, лежали на купі. Всі закривавлені. Не можна було розібрати, де чиї голови і руки", - каже очевидець Руслан.

У Держбюро розслідувань уже відкрили кримінальне провадження. Службове розслідування також проводять одеські поліцейські, аби встановити всі обставини трагедії.

На Одещині розбилися троє оперативників. Ще один офіцер скалічився. Аварія сталася сьогодні, 13 серпня, в селі Зоря. Поліцейські їхали із відрядження.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із оперативниками: імена загиблих і відео з місця трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі