субота, 13 березня 2021 15:22

Дорослий син упізнав "загублену" матір: розшукали жінку, яка зникла 15 років тому

Дорослий син упізнав "загублену" матір: розшукали жінку, яка зникла 15 років тому
На Кіровоградщині розшукали мешканку селища Царічанка на Дніпропетровщині, яка зникла майже 15 років тому. Фото: t.me/dkr_npu

В одному з сіл на Кіровоградщині розшукали мешканку селища Царічанка на Дніпропетровщині, яка майже 15 років була безвісти зниклою.

Жінка влітку 2005 року з невідомих причин покинула місце проживання та не виходила на зв'язок з рідними. Про це повідомили у департаменті карного розшуку Нацполіції.

"З метою встановлення місцезнаходження безвісти зниклої на постійній основі працівниками карного розшуку Дніпропетровщини проводилися оперативно-розшукові заходи, відпрацьовувалися усі родинні та дружні зв'язки, можливі місця відвідування . На території області та суміжних областей перевірялися залізничні та автовокзали і навіть морги, медичні та соціальні заклади. І ось на початку березня 2021 року надійшла оперативна інформація, що схожа жінка проживає в одному із сіл Кіровоградської області", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого безвісти 18-річного десантника знайшли через 6 років

Щоб перевірити інформацію, до села поїхали поліцейські. Серед яких - син безвісти зниклої. Вже дорослий чоловік впізнав власну матір. З нею все добре.

Як пояснила жінка, вона деякий час вела розгульний спосіб життя і жила в різних регіонах України, а як взялася за розум - стало соромно перед ріднею. І вирішила не повідомляти про себе. В "новому" житті навіть ім'я собі придумала інше.

На Івано-Франківщині знайшли мертвою 46-річну Наталію Гаврилишин із села Яблунів Галицького району. Жінка зникла, коли поверталася додому пішли в заметіль. Тіло виявили за 2 тижні між селищем Більшівці та селом Кукільники Більшівецької ТГ.

Зараз ви читаєте новину «Дорослий син упізнав "загублену" матір: розшукали жінку, яка зникла 15 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі