середа, 11 вересня 2019 18:02

Донька загиблої в "Токіо Стар" австралійки вимагає $1 млн компенсації

Донька загиблої в "Токіо Стар" австралійки вимагає $1 млн компенсації
Фото: odesa.depo.ua

Донька загиблої під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" австралійки вимагає від власника 1 млн дол.

Жінка хоче компенсації за матеріальну та моральну шкоду, йдеться в постанові Київського районного суду Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі масово перевіряють готелі та санаторії

Донька австралійки Стелли Сойфер, яка є однією з 9-х загиблих у пожежі, просить стягнути 628 тис. грн матеріальної шкоди та близько 25 млн грн моральної.

У ніч з 16 на 17 серпня в одеському готелі "Токіо Стар" на вулиці Водопровідній сталася пожежа. Дев'ятеро осіб загинули та ще десять госпіталізували. За даними місцевої влади, серед загиблих було двоє жителів Одеської області, двоє киян, житель Дніпра та громадянка Австралії.

Поліція розглядала три версії пожежі, але версію підпалу з метою приховування вбивства відкинула. Родини загиблих під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" отримають по 100 тис. грн матеріальної допомоги. 50 тис. грн нададуть госпіталізованим.

Власник готелю Вадим Чорний відмовився надати компенсації родичам жертв та самим постраждалим, оскільки не вважає себе винуватцем пожежі. Пізніше обласна прокуратура повідомила про підозру другому власнику готелю "Токіо Стар".

Зараз ви читаєте новину «Донька загиблої в "Токіо Стар" австралійки вимагає $1 млн компенсації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі