пʼятниця, 18 жовтня 2013 13:00

Донька режисера Кончаловського п'яту добу не приходить до тями після ДТП

Донька режисера Кончаловського п'яту добу не приходить до тями після ДТП
Фото: eurosmi

14-річна дочка режисера Марія Михалкова-Кончаловська після страшної аварії, в яку вона потрапила з батьками у Франції, зараз знаходиться в Марселі, в лікарні.

Дівчинка досі в реанімації. Стали відомі останні дані про її стан здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський режисер Андрій Кончаловський потрапив у автокатастрофу; його 14-річна дочка в реанімації

"Після аварії Марію екстрено доставили в Марсель з Авіньйона. Вона ще в реанімації, в себе не приходила, нікого до неї не пускають. Дізнатися про стан постраждалої можна тільки після консультації з її лікарем", - сказали в лікарні, зазначивши, що стан її важкий. Від місця аварії в клініку пацієнтку доставили вертольотом. Знамениті батьки - актриса Юлія Висоцька та режисер Андрій Кончаловський не відходять від дочки. Аварія сталася 12 жовтня, а дівчина досі без свідомості.

Стали відомі деталі аварії: Андрій Кончаловський з родиною їхав на орендованому автомобілі "Мерседес" з французької магістралі. Не впоравшись з керуванням, знаменитий режисер вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною, в якій їхала літня подружня пара. Французів госпіталізували в шоковому стані.

Марія Михалкова-Кончаловська в момент аварії була не пристебнута, тому серйозно постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Донька режисера Кончаловського п'яту добу не приходить до тями після ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі