четвер, 04 січня 2018 11:42

Донька Ноздровської розповіла подробиці вбивства матері

Донька Ноздровської розповіла подробиці вбивства матері
Розслідування вбивства Ірини Ноздровської координує спеціальний штаб Нацполіції Фото - Facebook

Правозахисницю Ірину Ноздровську, яку знайшли вбитою, викрали 29 грудня між 17:13 та 18:00.

Ірина Ноздровська телефоном сказала рідним, що вже їде маршруткою додому і перебуває в Старих Петрівцях. Коли Ірина не повернулась і через 45 хвилин, рідні знову зателефонували їй, та слухавки вже ніхто не брав. Про це розповіла Анастасія Ноздровська, донька убитої, передає ObozTV.

Ірина Ноздровська завжди поверталась додому одним шляхом, то ж її маршрут зловмисники могли знати. Коли правозахисниця так і не прийшла, рідні і друзі одразу ж кинулись на пошуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишгородський суд зробив заяву щодо вбивства Ірини Ноздровської

"Нам завжди погрожували", — каже Анастасія Ноздровська.

За її словами, матір правозахисниці досі не знає, що її доньку убили. Щодо версій вбивства, воно могло бути замовним. Жінку вбили з особливою жорстокістю.

"Тілесних пошкоджень як таких не було — ні синців, ні задушення, ні зґвалтування. Були тільки численні колото-різані рани. Це такa лють була, нeнависть. Згідно з експeртизою, спочатку перерізали сонну артерію. Людина нe може собі різати вeни і наносити поранення після того, як переріже сонну артерію. Нe може ламати телефон, викидати і таке інше", - розповіла Анастасія.

1 січня у річці ­Кізка поблизу села Демидів Вишгородського ­району на Київщині знайшли мертвою правозахисницю 38-річну Ірину Ноздровську. Зникла 29 грудня торік. Останні 2 роки розслідувала справу вбивства молодшої сестри 26-річної Світлани Сапатінської. Її автомобілем Daewoo Lanos збив 33-річний Дмитро Росошанський 30 вересня 2015-го. Був під дією наркотиків. У той час його дядько головував у Вишгородському районному суді.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ноздровської розповіла подробиці вбивства матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі