четвер, 09 жовтня 2014 03:13

Донецький гарнізон міліції зайняв третю лінію блокпостів в Маріуполі

Донецький гарнізон міліції зайняв третю лінію блокпостів в Маріуполі
Фото: finanso.net

Донецький гарнізон міліції забезпечуватиме третю лінію оборони Маріуполя. Правоохоронці вже встигли вибудувати додаткові блокпости на в'їздах до міста, йдеться в сюжеті ТСН.

Там вони перевіряють у людей документи та автотранспорт на наявність заборонених предметів. Міліціонерам видали поки що найнеобхіднішу амуніцію. Зброєю, раціями та бронежилетами незабаром вони будуть доукомплектовані. Зараз правоохоронці відпрацьовують взаємодію з нацгвардійцями та військовими підрозділами, що несуть службу на другій лінії оборони.

"У випадку атаки на місто міліція займає третій рівень блокпостів. Фактично третій рівень знаходиться вже в межах міста, цим він відрізняється. Керівництво штабу АТО дало команду міліції донецького гарнізону зайняти цей рубіж оборони. Тривають роботи по облаштуванню", - розповів в.о. начальника громадської безпеки Донецької області Юрій Гарустович.

Зараз ви читаєте новину «Донецький гарнізон міліції зайняв третю лінію блокпостів в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі