середа, 09 травня 2018 13:47

До Польщі везли контрабандні цигарки на 115 тис. грн

Автор: ДПСУ
  Зловмисник намагався провезти близько 2 тис. пачок цигарок
Зловмисник намагався провезти близько 2 тис. пачок цигарок
8 травня в пункті пропуску "Дзвінкове" на кордоні з Угорщиною 26-річний чоловік на авто марки Renault намагався вивезти 231 пачку цигарок фірми Rothmans (виробляються у Британії. Одна з найбільших та найбагатших тютюнових компаній у світі. - Gazeta.ua). Конфіскована контрабанда оцінюється у 115 тис. грн.
Зловмисник поклав їх до спеціально виготовлених сховків у передніх колісних арках авто, повідомляють у ДПСУ.

1694 пачки цигарок намагався провести 37-річний українець через автомобільний пункт пропуску "Рава-Руська" вранці 9 травня.

Чоловік перевозив контрабанду у конструктивній порожнині заднього лівого крила, повідомляють у ДПСУ.

Прикордонники Львівського загону дослідили рейсовий автобус "Неоплан" сполученням "Херсон-Варшава". У них виникла підозра про перевезення незаконних речовин. За допомогою службової собаки виявили контрабанду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрили контрабанду кокаїну на $300 тис.

У Борисполі на території Київської митниці затримали киянина з 5 кг кокаїну у коробках з роликовими ковзанами.

"Раніше судимий за кримінальні злочини житель столиці замовляв кокаїн у свого знайомого з однієї з країн Центральної Америки. "Товар" надходив в Україну через закордонні вантажні відправлення. Використовуючи зв'язки у кримінальному світі, ділок збував наркотики у різні регіони країни, зокрема за допомогою кур'єрів", - повідомили у прес-центрі СБУ

Зараз ви читаєте новину «До Польщі везли контрабандні цигарки на 115 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі