середа, 28 грудня 2022 21:48

До Москви приїхали голова Міноборони та начальник розвідки Туреччини: деталі візиту

До Москви приїхали голова Міноборони та начальник розвідки Туреччини: деталі візиту
До Москви з візитом приїхали міністр оборони Туреччини Хулусі Акар. Фото: twitter.com/tcsavunma

У середу, 28 грудня, до Москви з візитом приїхали міністр оборони Туреччини Хулусі Акар та начальник турецької розвідки Хакан Фідан.

Метою візиту турецької делегації було проведення переговорів з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, міністром оборони Сирії Алі Махмудом Аббасом та керівниками російської та сирійської розвідок. Про це повідомляє Міноборони Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони Туреччини зробило невтішну заяву щодо термінів завершення війни в Україні

"На зустрічі обговорювалися сирійська криза, проблема біженців та спільні зусилля боротьби з усіма терористичними організаціями в Сирії", – йдеться у повідомленні.

За підсумками зустрічі сторони домовилися про продовження переговорів у такому форматі "для забезпечення стабільності у Сирії та регіоні загалом".

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 11 грудня, поспілкувався телефоном з лідером Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом.

Український президент подякував турецькому колезі за прихисток українських дітей під час війни. Про це Зеленський повідомив у Telegram.

У неділю, 11 грудня, президент Туреччини провів телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Лідери обговорили двосторонні відносини, а також Україну, передає турецький канал TRT Haber.

Зараз ви читаєте новину «До Москви приїхали голова Міноборони та начальник розвідки Туреччини: деталі візиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі