четвер, 26 вересня 2024 11:58

Спецтема: Війна Росії проти України

До Білорусі вночі залетіли щонайменше чотири російські дрони. У повітря піднімали винищувачі

Вночі проти 26 вересня у повітряний простір Білорусі залетіли щонайменше чотири російські дрони-камікадзе типу Shahed.

Перши з них перетнув кордон з Білоруссю близько 00:13 в районі населеного пункту Любеч і за 30 хвилин повернувся в Україну. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн".

Пізніше російські дрони заходили до Білорусі о 02:29, 03:05 та 03:52.

Автор: t.me/Hajun_BY
  У Білорусь знову залітали російські ударні дрони
У Білорусь знову залітали російські ударні дрони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки нічного удару по столиці

"Примітно, що один із дронів залетів у повітряний простір Білорусі не з України, а з РФ. Відомо, що "шахед" рухався у напрямку до Гомеля. Що з ним було далі - невідомо", - йдеться у повдіомленні.

Зазначається також, що вночі у небі над південним сходом Білорусі чергували два винищувачі. Один піднявся з "Барановичів" близько 00:30, а другий - о 02:50.

У ніч проти 26 вересня росіяни випустили по Україні шість ракет та 78 ударних БпЛА типу Shahed. У результаті протиповітряного бою збито чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 66 ударних БпЛА.

Вісім ворожих безпілотників локаційно втрачено у кількох регіонах України. Інформація про постраждалих чи руйнування не надходила. Один дрон повернувся у Росію.

Зараз ви читаєте новину «До Білорусі вночі залетіли щонайменше чотири російські дрони. У повітря піднімали винищувачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі